1Το hotels.uti.gr σας καλωσορίζει στα "Ξενοδοχεία σε όλο τον Κόσμο"

 

1Το www.uti.gr σας προσφέρει σε συνεργασία με την booking.com τη μηχανή αναζήτησης για την εύρεση καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο ή για τη διαμονή σας στο επιχειρηματικό & περιηγητικό σας ταξίδι αλλά και για την διαμονή σας κατά τη περίοδο των διακοπών.

 

Άμεσα μπορείτε να επιλέξετε το κατάλυμα σας μέσα από 232.000 διαφορετικά ξενοδοχεία, διαμερίσματα, μεζονέτες, παραδοσιακές οικίες και επαύλεις και να κάντε την κράτηση σας χρησιμοποιώντας τη πιστωτική κάρτα για να εκδώσετε άμεσα το ηλεκτρονικό σας voucher.

Νέα εφαρμογή για κρατήσεις κατευθείαν από το κινητό σας το tablet pc και το smart phone απλά γρήγορα και εύκολα με ένα κλικ εδώ -->


Αναζήτηση ξενοδοχείων από το hotels.uti.gr

Προορισμός / Όνομα Ξενοδοχείου

Ημερομηνία check in

calendar

Ημερομηνία check-out

calendar
Τι περιλαμβάνει αυτή η ενότητα:

 

α) " Ξενοδοχειακά καταλύματα " Εύρεση Ξενοδοχειακών και μικρών καταλυμάτων σε :

       1. πραγματικό χρόνο ( Real Time Bookings ),

       2. κοντά στα Αεροδρόμια,

       3. στις Μεγάλες Πόλεις. Αλλά και σε λίστα με όλες τις πόλεις με τα διαθέσιμα καταλύματα,

       4. στα σημεία Ενδιαφέροντος της κάθε χώρας (Hot Points),

       5. στα Νησιά της κάθε χώρας και

       6. στις Επαρχίες της κάθε χώρας.

 

β) " Επικοινωνία "Τηλεφωνική Υποστήριξη ανά Χώρα.

γ) " Πακέτα " Ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρονται από τα ξενοδοχειακά καταλύματα, για τα άτομα που τα οργανώνουν όλα από το σπίτι ή το γραφείο [Πακέτα Ξενοδοχειακών, Υπηρεσιών], σε πραγματικό χρόνο ( Real Time Bookings ).

 

δ) " Online Αεροπορικά Εισιτήρια " Κάντε κράτηση και συνδυάστε τα αεροπορικά 1 σας ηλεκτρονικά εισιτήρια μετά από το ποιο αξιόπιστα συστήματα κρατήσεων World Span & Galileo για την έκδοση των αεροπορικών ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων.Ακόμα σας προσφέρουμε χωρίς κόστος τηλεφωνική υπηρέτηση σε όλο τον κόσμο.

 

ε) " Online Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια " Κάντε κράτηση σε ακτοπλοϊκά ηλεκτρονικά εισιτήρια και προχωρηστε στην ηλεκτρονική τους έκδοση.

 

στ) " Καιρός " Μετεωρολογικό + Πρόγνωση Καιρού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από τα ποιο εξειδικευμένα Sites.

------

Οι κρατήσεις γίνονται με χρέωση της πιστωτική σας κάρτα. Οι χρεώσεις πραγματοποιούνται στις πιστωτικές κάρτες με μεγάλη ασφάλεια. Περιέχονται Συστήματα Ασφαλείας VeriSigh Secure Site

Πληροφορίες για τους ταξιδιώτες Ι Διαφορά ώρας στο Κόσμο Ι Ισοτιμία Νομισμάτων Ι